Персонажи

Тед Мозби

Тед Мозби е млад архитект работещ за проектантска фирма, ерген живеещ в апартамент в Манхатън със своите най-добри приятели от колежа Лили и Маршъл. Непоправим романтик, търсещ упорито своята половинка в продължение на 7 сезона за момента.

Маршъл и Лили

Маршъл Ериксън и Лили Олдрин са една от най-емблематичните двойки в сериал за всички времена, разчупвайки тотално  идеята за стандартна и скучна двойка. Маршъл е адвокат, израстнал в семейство с няколко по-големи братя от него. Мечтата му е да стане адвокат и да помогне опазването на природата на земята. Лили пък е учителка в детска градина и художник любител. Двамата се срещат в университета на 19 години и се влюбват и така до момента в сериала, в който са на по 33. Те са идеала за двойка на Тед, тъй като те са всичко,което той търси в една връзка-истинска любов.

Барни

Барни Стинсън може би е най-силния персонаж в сериала, тъй като е млад ерген, женкар винаги в  центъра на всички жестоки ситуации. Много хора твърдят, че без този герой сериала едва ли щеше да има такъв голям успех. Барни работи тайнствена работа, която никой от неговите приятели не знае, винаги се облича в костюм и има невероятни тактики и заключения по всички въпроси свързани с жените. Той е изоставен от своя баща и прекарва детството си само сред грижите на майка си, което може би играе значителна роля за това да е такъв женкар. Но дали все пак и той няма да намери жената, която да промени всичко в него ?

Робин

Робин Шерботски е канадка по произход, дошла в Америка с надеждата да реализира своята мечта като репортер в голям и авторитетен канал, но плановете и не се развиват както очаква и тя остава за дълго време в местна кабеларка. Тя идва абсолютно сама в Ню Йорк, където обаче ще срещне Тед, който ще се влюби в нея, и неговите приятели, които ще се окажат най-важните хора в живота на младата репортерка.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s